személyi kölcsön 2021

Személyi kölcsön kalkulátor 2021

Személyi kölcsön kalkulátor 2021, friss információk, szakértelem kényelem. Találd meg a legjobb hitelt. Használd ki a lehetőséget! Azt szeretnénk, hogy az ügyfeleink megfelelő információval rendelkezzenek ahhoz, hogy megalapozott pénzügyi döntéseket hozzanak. Naprakész információt biztosítunk a pénzügyi termékekkel és szolgáltatásokkal kapcsolatos költségekről. A személyi kölcsön mögött nincsen ingatlanfedezet, ezért a maximálisan nyújtható hitelösszeget csakis az igénylő jövedelmi helyzete határozza meg. Ingyenes, teljes körű személyi kölcsön ügyintézés, kötelezettségek nélkül. 

 

Személyi kölcsön kalkulátor 2021 országos hálózattal

 • autóvásárlásra vagy bármilyen célra
 • kezes és fedezet nélkül
 • egyedül a jövedelemtől függ

A személyi kölcsönt a pénzintézetek minden esetben üzletszerűen, tehát megszabott díjak, kamatok és egyebek fejében adják, amelyet az adósnak részletekben kell visszafizetnie. 

Személyi hitel ügyintézés

Bankfüggetlenek vagyunk – szinte valamennyi hazai pénzintézettel kiemelt partnerként működünk együtt, ami akár jelentős kedvezményeket is jelent. Díjmentes! A teljes körű hiteltanácsadás és hitelügyintézés nálunk valóban díjmentes. Naprakész hitelkalkulátor használata díjmentes. Kérdésekre kapsz választ, rávilágítunk a kockázatokra. Teljes körű megoldást kínálunk, minden papírmunkát átvállalunk a hitelügyintézéskor. Minden ügyfelünk kiemelten fontos számunkra.

Magyar bankok kiemelt partnere országos hálózattal

 • Ország bármely pontján elérhetőek vagyunk
 • Több mint 18 éves hitel-ügyintézési tapasztalat, hitelszakértőink rendelkeznek az előírt MNB képesítéssel
 • Biztos szakmai háttér
 • Szinte minden hazai pénzintézet valamennyi terméke egy helyen elérhető.
 • Univerzális banki összehasonlító és előminősítő rendszer, mindössze néhány kattintás
 • Szakmai támogatás: akár CSOK akár hitelezéssel kapcsolatos kérdésekben is.
 • Olyan kedvezményeket amelyek akár kedvezőbbek, mint a fióki ajánlatok.

Személyi kölcsön hitelösszeg Minimum: 500 000 Ft maximum: 10.000.000 Ft. A kölcsön futamideje 1-8 év között.

Személyi kölcsön igénylés alapfeltétei:

 • Magyarországi állandó lakcím
 • Igazolt, állandó jövedelem
 • Akár 18 évet meghaladó életkor
 • Nincs negatív KHR adóslistán

Személyi kölcsön kalkulátor. A személyi kölcsön kalkulátor használata gyors, kényelmes, friss adatokat tartalmaz, amiket 5 naponta frissítünk központilag. Tájékoztatáson túl támogatást is nyújtunk a kiválasztott banki termék szerződésének megkötésében. Naprakész hitelkalkulátor és teljes körű hitel ügyintézés. Szakértők vagyunk a hitelezésben.

Díjmentes személyi kölcsön ügyintézés országos hálózattal

 • Hitelszakértőnk néhány órán belül felveszik veled a kapcsolatot és válaszolnak minden kérdésedre
 • A számodra leginkább megfelelő időpontra egyeztetett személyes találkozón bemutatjuk a banki ajánlatokat tartalmazó összehasonlító elemzéseinket.
 • Segítségünk és a teljes körű ügyintézés INGYENES, mindent mi intézünk helyetted!
 • Adataid elküldése semmilyen kötelezettséget nem jelent, sem előre sem utólag nem kell fizetned semmit
 • Személyi kölcsön ingatlanfedezet nélkül, szabadon elkölthető pénzösszeg, melyhez gyorsan és egyszerűen hozzá lehet jutni, válasszon Bankpartnereink személyi hitelkonstrukciói közül!
 

A bank a hitelbírálathoz szükséges dokumentumok meghatározásának, a hitelbírálatnak a jogát fenntartja, valamint az ajánlati kötöttségét kizárja. Az ügyleti kamatláb mértéke a Bank által elvégzett ügyfél minősítés eredménye alapján kerül meghatározásra.
A jövedelem átutalás teljesítését/fennállását és a kölcsön törlesztését a Bank 3 havonta vizsgálja. Amennyiben a minimum elvárt jövedelem jóváírás nem érkezik meg vagy a kölcsön törlesztése 60 napon túli, bármilyen összegű késedelemmel rendelkezik, a következő esedékességi időponttól a kölcsön a futamidő végéig átárazásra kerül a jövedelem átutalás nélküli Sztenderd személyi kölcsön konstrukció – átárazáskor aktuális – kondícióira.

A THM meghatározása az aktuális feltételek, illetve a hatályos jogszabályok figyelembe vételével történt, a feltételek változása esetén a mértéke módosulhat.

Személyi hitel konstrukciók

Jelen kalkuláció sem önmagában, sem részben nem képez ajánlatot vagy felhívást semmilyen pénzpiaci termék igénybevételére, és sem maga a kalkulátor, sem annak bármely digitális, nyomtatható tartalma nem tekinthető semmilyen szerződéskötésre vagy kötelezettségvállalásra történő ösztönzésként, célja kizárólag a figyelem felkeltése! A kalkulátorban szereplő hitelek fedezete ingatlanra bejegyzett jelzálogjog (ideértve az önálló zálogjogot is).

A C&I Hitelnet Kft szerződött Pénzintézeti Partnerei által nyújtott szolgáltatások részletes feltételeiről, az aktuális kamatokról és költségekről, akciókról, valamint további információkról a Pénzintézetek Üzletszabályzatai, Általános szerződési feltételei, Hirdetményei, és kondíciós listái nyújtanak részletes tájékoztatást. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a Pénzintézetek a kondíciók módosításának jogát fenntartják, ezért kérje független pénzpiaci Közvetítőjének segítségét. A teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010. (III. 25.) Korm. rendelet alapján. A THM meghatározása az aktuális feltételek, illetve a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt, és a feltételek változása esetén a mértéke módosulhat. A THM mutató értéke nem tükrözi a hitel kamat-, illetve árfolyamkockázatát. Friss információkkal állunk rendelkezésére azt szeretnénk, hogy az ügyfeleink megfelelő információval rendelkezzenek és megalapozott pénzügyi döntéseket hozzanak.  

Könyvjelző Közvetlen hivatkozás.

Hozzászólások lezárva.